Att ha höstväder!

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR MONKI

 

 

Så fint väder det är nu?!

Den perfekta mellanperioden, när man inte är kall men det är kallt nog att ha stickad tröja och börja flirta lite med höstkläderna. Mmmmm. Längtar efter att åka till Drömmen och plocka svamp och fiska gädda och elda i kaminen och känna doften av fuktig skog, men det kommer.

Just nu är det Ystad och vackert höstväder.

 

 

 

Känner mig som en konståkare i det här? Och vem vill inte vara en konståkare.

Lite kortare, stickad tröja HÄR (reklamlänk), och veckad kjol HÄR (reklamlänk). Lite ovant med kort kjol, jag har oftast kjolar till knäna, men med strumpbyxor på så känns det inte naket och efter en timme så var jag inte längre orolig att jag flashade bakdelen längre, och jag tycker att det är så fint med kortare, veckade kjolar att jag bestämde mig för att i höst och i vinter ska det bäras mer.

Skorna är Zara från i våras, solglasögonen Gucci.

 

 

Och letar du efter en gosig, fluffig jacka till höst/vinter så är den här ljuvlig! Hittas HÄR (reklamlänk).

Jag har ju kämpat emot hösten nåt så innerligt det här året och började få ångest för den redan i Maj typ, men har nu hamnat i ett läge där det är helt okej och där jag nästan till och med välkomnar den. Tror att en stor del av min pre-höst-ångest i våras var på grund av att jag så djuplodande behövde vila och värme att bara tanken på en fartfylld höst fick mig att slå knut, men efter att ha fått uppleva vilan och ha tagit tag i lite andra saker är nu hösten här och det känns okej – eller mer än okej, det känns bra.

Nu ska jag bara finna mig en ny signaturdoft från Byredo – har ju kört Sellier så länge och känner att det kan vara dags att uppgradera? Ny säsong, nytt jag, ny doft.

Det blir bra, det här.

 

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att ha höstväder!

  1. Oops you did it again Emma 🤩🤗
    Du har träffat mitt smaksinne, så galet snyggt <3 Som alltid ser du fantastisk ut i den här kollektionen. På något sätt påminner mig det här om en fräck collegetjej, absolutely awesome 💞

    Låt oss fira hösten med dessa underbara kläder. Du sprider en så himla vacker höststämning 👍🥰

    Så önskar jag dig en himla färgglad dag och mycket nöje i drömmen <3

  2. Så snyggt med tröjan och kjolen, blev så inspirerad att jag beställde båda! Tog dock en svart kjol men vill nu ha den ljusa också… aj aj ☺

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *