Att ladda för helg!

 

T o r s d a g!

Njuter av att det snart är helg; igår var jag på bio och såg Bodies Bodies Bodies (den var … kul? ingen livsomvälvande rulle, direkt, men kul) och imorgon ska jag på spa och utnyttja en ledig fredag till att på riktigt ta det lugnt och bada varmt och försöka få en massage.Ja, sen är det ju helg och sen är det ny vecka – då kommer pojkarna igen och allt blir som det ska vara.

Igår efter jobbet men innan bion var jag på Hansa och sniffade Byredo, hittade ett set på &otherstories i beige/gräddvitt (fått för mig att bära mer av de färgerna på höst/vinter också och inte bara sommar) och åt en magisk pokebowl. Tror det är viktigt att försöka ta tiden de veckorna till att inte bara åka hem utan att maxa dagarna så att slutet på sommaren inte blir lika påtaglig lika fort. I helgen har Noah match på söndag som jag ska med på, men annars vet jag faktiskt inte? Vila. Hundpromenera. Njuta höstsol.

Men nu ställer vi in oss på helg, vänner!

Njut den lilla resten som är kvar av vardagsvecka <3

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Att ladda för helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *