I annonssamarbete med kay/day

Att ha plagg att älska i år.

REKLAM KAY/DAY

 

Jag älskar kay/day.

Detta märke av Kappahl som valt att fokusera på hållbarhet i dova färger och mjuka material; några av mina mest använda och uppskattade plagg i garderoben är från just kay/day eftersom de kan kombineras i en oändlighet, de är bekväma (på riktigt bekväma) och samtidigt snygga. Det är sådana plagg jag kan vara efter-jobbet-mjuk i hemma och sen fortfarande ha på mig när jag ska ner på stan för ett ärende.

 

 

 

Och här är två tidlösa, nya favoriter!

Stickad oversized tröja i ull- och allpackaullmix som jag älskar (känner mig som jag stulit pojkvännens favoritvintertröja i den, älskar att den är rymlig men fortfarande inte känns för stor) som hittas HÄR och så träningstights i åskmolnsblågrått med bred, rejäl linning (bästa) som man hittar HÄR. Jag har dessa tights i alla modeller de någonsin släppt tror jag, de sitter som gjutna och den där breda linningen med hög midja är min absoluta favorit. Har min vanliga storlek i allt.

Och om du nu mot förmodan missat kay/day och vill förälska dig lite hittar du hela utbudet HÄR.

Märket som tagit hemmakläderna ut på nåt vis.

Reklam kay/day

 

 

 

4 kommentarer till “Att ha plagg att älska i år.

    1. Ha ha va? ”känner mig som jag stulit pojkvännens favoritvintertröja i den”, om du refererar till det, är rent generellt uttalat och ingen specifik pojkvän med nån specifik tröja. Precis som ”pojkvänsjeans” till exempel. Om och när jag skaffar pojkvän så kommer han inte att outas såhär iallafall 🙂

  1. Den här tröjan är så ❤️. Jag älskar den här storleken eftersom den sparar dig jackan. Jag hatar inget mer än att köra bil med vinterjacka., föredrar därför XXL ulltröjor. Oh yeah Emma din presentation är så himla skön igen. <3

  2. Jag gillar allt ditt content, men just nu är jag i skrikande behov av det du gör allra bäst: inredningstips!

    Help a girl out – vad gör man med ett minimalt badrum i ljusa färger, som iofs är rent och fräscht men såååå tråkigt! Hur ”murrar” jag till det och får det sådär supermysigt som jag tycker allt blir när du har varit i farten 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg