Att ha fotbollsvecka.

 

Herregud alltså; det här med fritidsaktiviteter?

Leo har ju scouterna, och Noah har fotbollen – och den här veckan är en fotbollsvecka deluxe. I söndags var det ju match-söndag, onsdagar träning, på lördag är det BÅDE träning och landskamp sverige – österrike som Noah ska vara en såndär ”gå med in-kille” på, så på fredag ska det dessutom vara genrep för det. Så den här veckan befinner jag mig oroväckande mycket på en idrottsplats med andra ord.

Annars har jag sett att Handmaid’s Tale har kommit med ny säsong (!!!!), jag försöker hålla mig från att se den en vecka till, lösgodisets dag har startat på Hemmakväll så jag bunkrade upp igår och efter att ha hittat favoritglassen också kan jag nog konstatera att det är klart för helg sen när matcher och fotboll är över för lördagen. Ser väldigt mycket fram emot att bara få sitta ner i soffan i en filt och se serie och ha ledigt.

(Och nästa helg blir det Göteborg! Yay!)

Men nu; nu startar vi torsdag. Vi kan ju inte ta ut helgen i förskott, kanske.

(Både jeans och body är från HM).

 

1 kommentar till “Att ha fotbollsvecka.

 1. Vilket fantastiskt inlägg ❤️

  Fritidsaktiviteter är viktigt , jag älskar att Noah spelar fotboll, men jag gillar också Leos aktiviteter. Att vara i naturen är så underbart❤️🪴

  Österrikaren är en bra teamet. Ja Gothia Cup spelar varje år i Göteborg. Hoppas mamma tar några episka bilder på matchen. Jag håller tummarna för att ni har en bra match. Speciellt att det inte regnar. En blöt gräsmatta är helt enkelt inte spelbar, jag vet det själv som före detta rullstol hockeyspelare.

  Handmaid’s Tale är redan säsong 4. Så en imponerande historia, jag läser redan boken från Margaret Eleanor Atwood.

  Toppen 👍 för din unika bilder. Bilderna vid hamnen med dig är vackert fota. Gillar dagsljuset och mycket mer.

  Jag önskar er en solig torsdag <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg