Att vara stickad och varm.

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR MONKI

 

 

Herregud vad fort kylan kom?!

8 grader var det i morse när jag körde Noah till skolan och det enda jag kan tänka på är hur dyrt kommer Drömmen bli i vinter? och det är ju inte helt utan klump i magen man ser elpriserna rusa. Drömmen kan ju vara delvis helt avstängt utan värme, men kök och badrum behöver hållas över fryspunkten och i ett så pass lite isolerat hus så kräver det en del. Förra året var inte alls särskilt kul och jag antar att i år inte blir så mycket annorlunda. Är dock väldigt tacksam att jag inte sitter i ett stort gammalt hus just nu! En hyresrätt känns alldeles fantastiskt lagom.

Nästa helg ska jag som sagt till Göteborg och jag längtar; det var så längesen! Längtar efter att få bo på ett av mina absoluta favorithotell, att få gå ut och äta och att få ta någon timme på stan. Det är bara ett drygt dygn, men bättre än ingenting och Göteborg är ju alltid Göteborg. Och sen är det ju min födelsedagsmånad som startar i Oktober och då jävlar! Då ska det fördelsedagas.

Men iallafall; kallt har det blivit, och då är varma, mjuka saker bra. På bilderna har jag en stickad klänning man hittar HÄR (<- reklamlänk) och en fantastisk halsduk som finns HÄR (<- reklamlänk). Stövlarna hittade jag på Scorett i Ystad; tyckte modellen var så himla fin?

Ha en fin fredag, vänner – och jag hoppas att vintern blir inte alltför kall för någon av oss <3

 

3 kommentarer till “Att vara stickad och varm.

 1. Väldigt trevligt denna stickade klänning i vitt. Vilken vacker dröm ❤️

  Jag hoppas också att vintern inte blir för kall på grund av de ökade energikostnaderna. Varma kläder som denna ger dig så mycket värme.

  Anyway Emma. När du har ett tips så letar jag efter en kofta . Knälånga och långa ärmar är att föredra, <3 Tusen tack på förhand.

  Jag hoppas att ni får en underbart soligt fredag och har en bra helg och njut av helgen <3

 2. visst brukar man väl tömma vattenledningarna och stänga vattnet i stugor så behövs det inte tvunget vara värme på…..eller har jag fel?

  1. Tyvärr behövs underhållsvärme så inget fryser sönder. Man kan aldrig få ut allt vatten till 100%
   Bävar för uppvärmningskostnaden i vinter i vårt hus. Usch..kan bli hur dyrt som helst. Förra året hade vi 10 000 bara på en månad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg