Att ta lördag med bus!

 

Lördag, och Leo är på hajk så det är bara jag och Noah!

Det är fint att få ensamtid med vart och ett av barnen också tycker jag, att kunna göra precis vad den vill utan hänsyn till att alla måste gilla det. Så idag fick Noah bestämma aktivitet, så vi tar oss till Malmö för lite bus och lunch tänkte vi. Sen imorgon är det match igen (eller det kallas ju inte match i den åldern) så det blir tre blåsiga timmar vid nån plan nånstans, så jag ser bra mycket mer fram emot dagens aktivitet får jag väl erkänna. Men, men. Vill ungen spela fotboll ska han såklart spela fotboll. Tog en rejäl sovmorgon idag med mina mått mätt, så det ska nog gå fint.

Men nu vaknade även min lilla skrutt här, så dags att stänga ner datorn och lördagsfokusera.

Ses snart igen!

 

 

2 kommentarer till “Att ta lördag med bus!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg