Att börja bli rutinerad!

 

Alltså, man börjar ju bli riktigt rutinerad nu?

På matchsöndagar och snålblåst och fritidsaktiviteter och körande och pusslande. Inte för att det är något speciellt, jag vet att de flesta av oss gör det, men ändå? Ibland bör vi klappa oss på axeln över att rutinerna börjar sitta och att vi gör en himla massa saker, egentligen.

Idag var det dags att kasta sig in i en ny arbetsvecka, anmäla sig till en ny kurs, boka konsertbiljetter och fundera på vilken helg som är bäst för att stänga Drömmen. Barnen är lämnade så denna veckan är bara min att göra med vad jag vill, och jag har bokat upp saker som jag vet kan hjälpa mig utvecklas och även saker som jag vet är kul (man kan inte BARA hålla på med personlig utveckling, man måste få ha kul och slappna av också); som kurser och quiz och aktiviteter och promenader och besök på marknader och en god middag eller så. De där sakerna, som lägger sig mjukt.

Så ja;

ny måndag, ny vecka, en som bara är för mig.

Ska försöka se till att den räknas.

2 kommentarer till “Att börja bli rutinerad!

  1. Låter spännande med kurserna. Det är viktigt att inte alltid stå på samma plats. Alla framsteg är fantastiska och stärker självförtroendet <3

    Noah, du kommer att bli en fantastisk fotbollsspelare. Så fint bilder 😉

    Till Leo önskar jag stort grattis. Hoppas din dag blir toppen 🌸💐 ❤️

    Önskar dig en fin start på veckan Emma ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg