Att känna sig mysig.

INNEHÅLLER REKLAMLÄNK TILL LINDEX

 

 

Ännu ett plus med hösten är som sagt att man får klä på sig igen.

Jag hittade den här f a n t a s t i s k a tröjan/klänningen och kände direkt att den vill jag mysa runt i! Den är perfekt som längre tröja till leggings eller strumpbyxor eftersom den är lång nog att ha som klänning (såvida du själv inte är jättelång kanske) och den har knappar i halsen så man kan få kragen antingen uppe om man vill se sådär ”dricka-varm-choklad”-mysig ut, eller mer öppen om man känner sig klaustrofobisk. Den, kanske en dunväst och så ett par sköna skor = allt man behöver!

Tröjan/klänningen finns HÄR (reklamlänk) och är ett varmt tips till dig som letar något snällt och mjukt att klä dig i.

Och ser ni UGG:sen?! Det är UGG:s fast med regnstövelfeelis! Hur jäkla bra?! Jag älskar ju UGG och har flera par men om det är något de inte tål är det väta vilket är lite motsägelsefullt eftersom det är när det är kallt och blött som man vill ha dom, så jag blev överlycklig när jag såg att de kommit i den här versionen som faktiskt klarar av snö och regn! Lika sköna som de vanliga dessutom. De hittade jag HÄR.

Men nu ska jag fortsätta min fredag här!

Jag hoppas att ni alla mår bra <3

Innehåller reklamlänkar

3 kommentarer till “Att känna sig mysig.

  1. Håller verkligen med att mysiga plagg mer än gärna åker på. Jag har en liknade tröja som har några år och storys på nacken. Men attans vad jag älskar den tröjan att krypa ihop i och dra på sig när jag ska ut på en pw i ruskvädret.

    Kanske dags för en ny goströja. Får helt klart ta mig en titt på denna fina.

    https://kamillaskamera.com/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg