I annonssamarbete med SKINCITY

Att ha en superkod!

REKLAM SKINCITY

 

Ooooh nu har jag något bra!

Koden FRU22 ger 22% rabatt på allt till ord pris till och med 6/11 (utom presentkort) hos Skincity!

Skincity är ju allt vi någonsin kan önska av ett hudvårdsparadis på nätet, med alla varumärken vi älskar och med personal som vet vad de pratar om. För mig har Skincity varit ett tryggt ställe i flera år, och så många gånger har jag fått produktrekommendationer som blivit favoriter som jag sen återvänt till gång efter gång (ja, vet du inte vilka produkter din hud bör ha så kan du chatta med en hudterapeut så får du förslag anpassade just för dig).

 

Här är två favoriter:

 

 

C-vitamin är livet som ni vet, iallafall för oss med ojämn hudton. Klairs är ett märke som har schyssta priser med bra resultat – jag har många av deras produkter nära hjärtat och deras Freshly Juiced Vitamin Drops är ett serum med 5% askorbinsyra. Doftar typ ingenting heller om ni är känsliga för det.

Den hittar ni HÄR.

 

 

 

Vitamin E förstärker effekten av vitamin C, så denna nattmask från samma märke är ett hett tips om du vill få glowig hud! Dessutom bra för dig med fet hud. Den hittar du HÄR.

Det är mina två bästa tips från Klairs, men missa inte världens bästa ögoncreme för puffiga ögon HÄR eller MANTLEs underbara produkter HÄR.

Och koden FRU22 ger 22% rabatt på allt till ord pris (utom presentkort) till och med 6/11!

Hoppas du kan fynda favoriter <3

reklam SKINCITY, foto mikael roos

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg