Att komma hem till buketter och lyckönskningar!

 

Finns det något finare än att komma hem och mötas av buketter?

Blev så otroligt bortskämd med blommor den här helgen, både egenplockade och skickade, så nu doftar lägenheten blomsterbutik och katten har high life med allt som finns att slå tassen mot och försöka dra ur från vaser. Så kan det gå när man har katt. Hur i helvete en julgran ska överleva får tiden utvisa.

Hade ni en bra helg? Njuter ni av höstvädret?

Det har ju blivit sådär vackert gulrött nu –  jag paddlade SUP i helgen genom natur som nästan brann och det var fantastiskt att se. Aldrig testat SUP innan så det var en helt ny upplevelse och mycket jobbigare än man kunde tänka sig? Men vilken känsla att bara glida fram i stillhet och titta på hur löven glödde i sin spegelbild mot vattenytan. Fantastiskt.

Men nu startar ny vecka, nya dagar, ett helt år äldre!

Klara färdiga gå, antar jag.

3 kommentarer till “Att komma hem till buketter och lyckönskningar!

  1. Jadu..det där med julgran och katt är en komedi för sig. Nu har jag två små monster och jag fick kapitulera. Ingen julgran! Men allt annat julpynt funkar 🤷🏽‍♀️. Grattis och välkommen till 42 år – nu har jag bara varit det i 2 veckor men så bra det känns. Livet blir bara bättre och bättre efter 40 😃.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg