Att ha gjort picknick i ösregn.

INNEHÅLLER REKLAMLÄNK LINDEX

 

 

Om det är något jag är tacksam över är det att jag har människor i mitt liv som verkligen ger allt när det kommer till att umgås. Inte för att man måste ge allt, vi umgås precis lika bra när vi gör ingenting, men ibland kan man behöva några dagars knasigheter och då är det fantastiskt att ha människor nära som bara låt oss! och sen planerar och genomför och tar om hand och vips så befinner man sig i något som känns som en möhippa.

Lite så har den här helgen varit för mig.

I fredags var det ju ledigt så då startades helgen med att ha picknick. Ute. I spöregn. Vi tänkte att det är ju otroligt mycket roligare än att bara ta en fika inne, inte sant? Så det var bara att knalla ut och köpa bullar och sen fundera på var man kunde ta vägen utomhus som fortfarande var hyfsat under tak.

Jag såg ut såhär! Ännu ljusare hår nu, wihooo, och i grovstickad underbar klänning jag hittat HÄR (<- reklamlänk).

 

 

 

Det regnade helt sinnessjukt mycket? Kunde på riktigt vrida ur jackan sen när jag kom hem igen.

 

 

Men vi hade glögg och vin och bullar så det räckte, och hittade hyfsat tak under en utescen – så där satt vi och åt vaniljbullar och skrattade åt blickarna människor gav där de hastade förbi i snöblandat sidoregn. Rekommenderas! Såklart hade det varit fantastiskt om man bodde nånstans där det fanns snö och man kunde sitta ute i torrt vitt och vara alldeles vintrig och grilla korv typ, men nu har jag ju inte den lyxen och då får man göra nåt kul av det istället.

Men ja, det var fredagen! Lördagen tar vi i nästa inlägg 🙂

Nu ska jag vänta på pojkarna, har en veckas samlade pussar att ge ut när de kommer.

 

 

 

4 kommentarer till “Att ha gjort picknick i ösregn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg