Att ha drejat!

 

I lördags såg jag ut såhär och javisst har jag blivit ljusare?

Det är ju en process, kan liksom inte bleka av håret, men steg för steg blir det ljusare och jag trivs verkligen. Särskilt med lite halv gardinlugg också; ger en skön 70-tals-”jag bryr mig inte”-vibe jag gillar.

 

 

Jag blev hämtad och det fanns färdkost i bilen.

Jag skrattade gott åt detta; kändes som om jag skulle på möhippa nånstans eftersom jag serverades cava och allt var Mycket Mycket Hemligt.

 

 

Liiiite nervös i bilen.

Var är vi på väg egentligen?!

 

 

Tadaaaa!

Ut i Borrby för att dreja!

FANTASTISKT KUL! Älskar att jag har människor i mitt liv som hittar på sånt här – hur kan man inte? Så där satt vi i skogen och fnissade och drejade skålar och jag hade ju lite försprång efter att ha testat förr när pojkarna var igång ni vet, och det är verkligen något jag skulle kunna tänka mig göra iallafall en gång varannan vecka. Som meditation, fast med något man kan ta på.

Och det var en panglördag det. Ska försöka göra denna lördagen lika bra 🙂

 

 

4 kommentarer till “Att ha drejat!

  1. Jättekul att höra att ni hade en trevlig lördag ❤️ Jag är också glad över att vara omgiven av människor som är kreativa i någon form .Jag blir alltid glad när jag ser sådana snygg bilder. Keramik är ett vackert hantverk, älskar det också. Kommer du att fortsätta med din nya hobby eller går du vidare?!

    Jag fortsätter också min kreativitet i år. Att har några kreativa projekt på gång 🎨👩‍🌾📔

    Önskar dig en trevlig helg 😘❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg