I annonssamarbete med SKINCITY

Att ha nytt år, ny hud!

REKLAM SKINCITY

 

 

 

ÄNTLIGEN är det dags att prata hudvård igen!

För mig är vintermånaderna de bästa hudvårdsmånaderna för då finns det ingen sol som spökar med mina pigmenteringar och jag kan i lugn och ro behandla ojämn hudton och få huden så tipptopp det bara går inför sommaren. Och Skincity (livets butik) har just nu dessutom rabatt på några RUSKIGT bra produkter!

Tänkte passa på att lyfta tre av dom här:

 

 

 

 

Älskar Kiehls som ni vet, och vill du ha en krämigt lyxig ögonkräm är denna ett toppenval! Det är ett serum men jag tycker den är tjock och närande nog att kunna ha även som creme. Den har Vitamin C i sig vilket ni vet är prick vad jag vill ha, och den irriterar inte det känsliga området under ögonen.

Finns HÄR.

 

 

En mjuk, löddrig, rosendoftande rengöring med aloe vera är som en lugnande filt för känslig hy. Tycker så mycket om den här, och så är den vacker att ha framme också.

Hittas HÄR.

 

 

 

Och är du på jakt efter lite mer krut?

Flawless Pads har jag testat i en månad nu ock tycker verkligen om. Eftersom jag är så känslig och redan har syrat huden för mycket för några år sen har jag bara använt dessa 3 ggr i veckan nu för att se hur huden reagerar och för att bygga upp en tålighet, och hittills har jag regerat absolut noll. Fantastiskt! För inget gör ju så mycket som syra, och jag vill ju så hemskt gärna ha det i min rutin av just den anledningen.

Såhär står det om dom:

Padsen innehåller glykol-, mjölk-, och citronsyra (AHA) samt salicylsyra (BHA) för att behandla hudton, textur och ge förnyad lyster. Berikade med hyaluronsyra, provitamin B5 och niacinamid för att aktivt reducera förstorade porer samt återfukta och plumpa huden. Portlakextrakt verkar kraftfullt lugnande och klådstillande samt agerar som antioxidant. Ingrediensmixen boostar kollagenproduktion och cellförnyelsen samtidigt som hyperpigmentering reduceras över tid.

De hittas HÄR.

Detta var mina tre favorittips från varorna som just nu är till extra bra pris, men ni kan se alla kampanjer HÄR. Och missa för guds skull inte att göra Skincitys Hudanalys HÄR för att få anpassade tips och råd för just din hud.

Nytt år, ny hud! Nu kör vi.

Reklam SKINCITY

2 kommentarer till “Att ha nytt år, ny hud!

  1. Nämen, varför måste du sälja på oss läsare en massa saker hela tiden? Har du inte ett ordinarie arbete där du tjänar tillräckligt?

    1. Vendela/Vera/Stina etc; bara så jag förstår dig rätt – du menar att jag som ensamstående mamma bör undvika att hålla mitt företag fakturerande för att jag ”tjänar tillräckligt” som anställd? Istället för att arbeta upp en backup att ha i fall saker skulle gå åt helvete? Nja säger jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg