Att låta ett preggo välja maten.

Att låta en gravid kvinna välja maten ger väl en ungefär lika nyckfull meny som om man skulle låta ett barn göra det. Tack och lov har jag en väldigt tålmodig man som inte är så petig så alla möjliga former av udda kombinationer är okey med honom, vilket underlättar. Idag till exempel blev det en proteinfattig kvällsmat bestående av grillad majs (himmelskt), nypotatis med flingsalt och aioli såklart, lantbaguetter och lagrad ost. Till det bäljade jag mineralvatten medan mannen drack en öl som var vänlig nog att ha en väldigt pedagogisk varningstriangel på sig – fallifall jag skulle få för mig att supa till det lite såhär på söndagskvisten. Man vet ju aldrig.

Hursomhelst. Det är ljuvligt med sommarkvällar när man kan sitta ute och vila fötterna på en älskads fötter och bli mätt på precis det där man för stunden önskar sig.

Och sen tittar man in här och ser att vi nu är 298 likes på fejan och det – det är en bättre efterrätt än kladdkaka till och med! Jisses.

Det finns inga svar till Att låta ett preggo välja maten.

Lämna gärna en kommentar