Att ha gjort IKEA-hack nummer två.

 
 

AT2B2196

 
 
 

Tycker du om Gubi-spegeln men inte SÅ mycket att du är beredd att betala hur mycket som helst för en? Gör en liknande själv, vetja!

Det här är det andra IKEA-hacket vi gjort här hemma (det första ser ni här) och även det här blev jag fasligt nöjd med. Jag tycker att Gubi-speglarna är vackra och ville göra min egna version, och med hjälp av två stycken herrskärp från H&M samt spegeln Skogsvåg från IKEA blev det ju fint, det också.

 
 
 

AT2B2116

 
 
 

Och det blir ju inte enklare!

Spegeln går på 299 kr och skärpen ungefär 250 tror jag, så totalt 550 kr ungefär för en tjusig spegel på väggen. Jag gjorde så att jag fäste spegeln i den anordningen den kom med så att den satt säkert mot väggen, och sen fäste jag ihop två skärp, trädde dom runt spegeln och satte en spik där det såg spänt ut så att man tror att spegeln hänger i lädret när man ser den.

 
 
 

AT2B2119

 
 
 

Och såhär ser den ut från sidan!

Så det blir dagens DIY-tips; en Gubi-version med hjälp av en IKEA-spegel och två stycken herrskärp.

Voila! och allt det där.

 
 

cherry

19 kommentarer till “Att ha gjort IKEA-hack nummer två.

  1. Jättefin. Du skulle måla spegelkanterna också. Har varit sugen på ett motsvarande hack fast med tre skärp. Det är ju ett väldigt lockande hack med tanke på vad originalet kostar.

  2. You are really clever . It feels good in your blog that is within reach of every budget … Thank you.
    Bises de France et amitiés.

  3. Så snyggt det blev! Som allt du tar dig för 😉 Jag har funderat på att ha en sån spegel källartoaletten blir klar, eftersom allt golv i hela källaren ska rivas ut före dess och golvvärme läggas så har jag tid att leta delar på loppisar 😀

    Ps jag älskade också ”de röda bokryggarna” och var ett stort fan av vi fem. Älskar att loppa böcker och de senaste åren har det blivit mest till barnen, men nu senast fick jag med mig en enorm trave pocket till mig själv. Nästan så man kan fundera på om jag tror att jag går på 15 veckors semester på måndag och inte 4 😀

  4. Hei du har så fint takk for inspirasjon:)) lurer på hva fargekoden på veggen heter:)? Mvh kirsti

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg